duminică, ianuarie 25

dilema de studenta

Scriitor-instalator
Foarte multi care au niste blogarele f bine gandite, unde mai pui k isi mai pierd o gramada de timp citind alte blogarele care mai de care mai aiurea sau f aiurea.
mare mi-a fost mirarea? cand instalatorul reprezenta clasa muncitoare a americanilor in campania prezidentiala a lui McCain. Bun si ce face domnu chel dupa ce pierde SonOfCain?--> Scrieee! Avand strategia de marketing deja in plina propaganda.
!!Nu:)) nu blogarel, pt k blogarel au doar aia mai muncitori cu mana.... hornarii (si o sa poarte noroc in continuare celor ce au si va sa vie cu blogarel), instalatorii au carti! Adik un blogarel scos la imprimanta. Un blogarel de din acela de gen feminin unde se descriu intamplari de viata frumoase, miraculoase, triste de te doare in curtoazia sufletului. Nah ce fain, balbaitu o sa vanda cartea cu vreo 25 de dolari.
Eu, nu o sa ma arunc sa o cumpar (dar o sa o fac, cu cap) dupa ce termin seria lu gagiku ala de rasa amestecata, care chiar ca ma inspira sa-mi fac "legaturi bolnavicioase" cu un individ mai negru si care nu intelege ce spun. Va recomad "the audacity of hope" in engleza ca e mai profund (de) Barack Obama.


tu ce te faci cand o sa cresti mare mare?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comment

Despre mine

Fotografia mea
I can't give up the childishnesses. But it's getting harder to play with my life.