duminică, iunie 7

Nevoia necomerciala

Orice nevoie naste un produs.
Orice produs naste o nevoie.
impreuna cu tot fastul: promovare, publicitate, mascote, reclame in door, out door, pe sub door, prin door .daca esti foarte pornit. si cu consumul sau utilizarea unui produs devenim mai satuli, mai inteligenti, mai energici mai fericiti , mai departe de realitate sau mai frumos mirositori.

Cum satisfacem, cum potolim nevoia de a iubi sau de a fi iubit de o anumita persoana?
Cine te ajuta sa ajungi cu buzele, cu mainile, cu toata fiinta ta .pe care poate nu o cunosti f bine inca. alaturi de acea persoana la care iti sta mereu gandul? ....sau macar sa stai de vorba cu entitatea

-ne incercam norocul prin diferite mijloace de comunicare mai mult sau mai putin serioase, sa ne lipim sa ne indragostim sa ne gasim jumatatea, sfertul sau bucata. Dar cand dam "shut down " suntem iar doar "cea/cel mai bun/a--- prieten/a, fica/fiu, sora/frate, mascota, la invatatura, la dezinvatatura, crosetat sau cules mere". Stradania ta de a trece peste "toate la timpul lor.unele dupa ce tie ti-a trecut timpu' " ne asemuie unei marfe slabe. Vom fi mereu Adria Cola si ne vom uita la Mos Craciun cum ne face cu mana zambitor din Camionul fericirii a preafericitului Coca Cola.
- en-detail sau en-gros suntem\esti\nu esti\vei devenii clienti sex shop. Si asta nu numai pentru a face cadouri "haioase" sau cadouri "altceva". E foarte simplu. iti satisfaci cum iti este mai la indemana o nevoie. dar iar dai "shut down"
Si totusi ai o nevoie.
cine te pupa pe buze?
ne facem actori? ne prostituam? sau iesim pe strada cu tricouri pe care scrie "FREE KISSES ON the LIPS"(ok si + HUGS pt cei mai old fashioned)

M-am hotarat sa fac o facultate-- unde niste profesori tare dragalasi .unii cu prea multe nevoi necomerciale. ma mai invata una alta despre marketing &co.-- si asta pentru a afla si eu cum se poate satisface o astfel de nevoie.
Promit sa public inovatiile chiar inainte de a le breveta.

ma gasesti pe mirc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comment

Despre mine

Fotografia mea
I can't give up the childishnesses. But it's getting harder to play with my life.