vineri, martie 6

Aiesec University


Gata.
Pe pereti, pe ziduri, pe stalpi si copaci, pe strada si in toaleta, in Timisoara rasare frumos, inaintea soarelui (ce tot ploua atat, nu stiu) afisul Aiesec University si in salile de clasa apar doi cate doi, membrii Aiesec care ne sugereaza sa participam. Au muncit si anul acesta pentru a organiza evenimentul, iar parerea mea este ca daca sunteti doxa de carte si experienta si nu sunteti atrasi de "manifestatii puerile", macar sa mergeti la evenimentul de deschidere din 11Martie ora 18. Aula Magna, Universitatea de Vest- pentru a simti rasplatiti cei care trebuie sa se simta.
Suntem in 2009 acum, s-a schimbat "8" din sigla Marketing School, e "9" acum sa fim in rand cu lumea si proiectul merge mai departe. Eu sunt una din cei care in 2008 nu a trecut mai departe la frumoasa proba, si de aceea voi scrie cat de fain e sa participi la activitati Aiesec. Oricum e pe gratis. Particip si anu asta, si ....si...o sa fie mai bine!
Deci, intra pe http://www.aiesectm.ro/ alege domeniul care ti se potriveste ca o manusa de box, si aplica!! Da, nici asta nu te costa unde mai pui ca e un mini interviu acolo unde sunt intrebari la care poate nu sti sa raspunzi, dar "search" pe google , si uite cum mai afli si tu cate ceva!

BAFTA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comment

Despre mine

Fotografia mea
I can't give up the childishnesses. But it's getting harder to play with my life.